Bazalkové pyré s parmezánem a česnekem
Do mixéru dáme bazalku, olej, česnek, trochu soli a oříšky, mixujeme až vznikne pyré. Pak směs přendáme do mísy, kde ji smícháme se strouhaným parmezánem. Jakmile je pesto hotové, plní se do uzavíratelných sklenic. V lednici vydrží dlouho. Podává se k těstovinám.
bazalkové pesto, domácí, to je úžasné, dělám
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším
Bazalkové těstovinky – my máme italská jídla opravdu moc rádi , vyzkouším
zajímavé ingredience , ale dohromady si je neumím představit
zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂
Tyto těstovin s bazalkou jsou vynikající.
Zkusila jsem, protože milujeme italskou kuchyni. Chutná výtečně, ale omáčky musí být víc.
bazalkové těstoviny – chutný receptík, dobrý tip na letní oběd nebo večeři :-)))))
tento receptík vyzerá veľmi chutne, a preto by som ho mala v blízkej dobe otestovať 🙂
k těstovinam patři-dobry recept.
já tedy bazalku v kuchyni moc nepoužívám, ale k těm těstovinám se hodí
název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno
suroviny doma mám,také docela slušná večeře a hlavně pokud vydrží v lednici, stačí jen dovařit těstoviny a jídlo je hotové,super,určitě ochutnáme
jsme jedly také v Itálii je to dobré a chutné a zdravé jídlo Italové to umí dobře upravit
Určitě je to dobré a má více použití než jenom na těstoviny
zajímavý receptík – jako omáčka k těstovinám to může být moc dobré
Je tento recept výborný, zatím jsem tuto pastu jen kupovala,ale domácí je prostě super.