Bavorská svíčková se slaninou a rozinkami
Namočíme na 24 hod. rozinky. Dáme do 2,5 l vody vařit na hrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme koření. Necháme asi tak 5 minut povařit. Do vychladlého vývaru se zeleninou dáme prošpikované maso a necháme 24 hod. uležet v chladu. Po 24 hod. dáme...
To by stálo za vyzkoušení, bude to mňamka.
zajímavý recept, neznám, i když jsem chvilku žila v Bavorsku
Bavorská svíčková – tak ta by taky nemusela být špatná !
Tato svíčková je také opravdu vynikající.
Dobrý recept na chutný oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))
Trochu mi to přípomíná zajíce na černo, raději zůstaneme u klasické svíčkové.
tak tímhle bych určitě udělala velkou radost našemu tátovi
svíčková -skvělá doborta mám vyzkoušeno.