Bavorská svíčková se slaninou a rozinkami

Namočíme na 24 hod. rozinky. Dáme do 2,5 l vody vařit na hrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme koření. Necháme asi tak 5 minut povařit. Do vychladlého vývaru se zeleninou dáme prošpikované maso a necháme 24 hod. uležet v chladu. Po 24 hod. dáme...

Diskuze

10 komentářů

    l
    ladouch

    To by stálo za vyzkoušení, bude to mňamka.

    m
    martinnatr

    zajímavý recept, neznám, i když jsem chvilku žila v Bavorsku

    x
    xxkouckaxx

    Bavorská svíčková – tak ta by taky nemusela být špatná !

    k
    krockovapavla

    Tato svíčková je také opravdu vynikající.

    Viky17

    Dobrý recept na chutný oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))

    z
    Zuzana2403

    Trochu mi to přípomíná zajíce na černo, raději zůstaneme u klasické svíčkové.

    x
    xxkouckaxx

    tak tímhle bych určitě udělala velkou radost našemu tátovi

    a
    aknela11

    svíčková -skvělá doborta mám vyzkoušeno.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist