bavorska-polevka.jpg

Bavorská pivní polévka se smetanou

Ve vyšším hrnci rozpustíme máslo, přidáme lžíci hladké mouky a uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme černým pivem, ochutíme skořicovým cukrem, solí, pepřem a za stálého míchání necháme přejít varem. Potom oheň zmírníme a vaříme 10 minut. Do odstavené polévky dáme smetanu a ihned...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Neviem si predstaviť chuť tejto polievky.

    b
    Božena Brázdilová

    Ani já ne.

    b
    Božena Brázdilová

    Bavorská pivní polévka se smetanou, tak to přenechám pivařům.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist