Bavorská pivní polévka se smetanou

Suroviny

černé pivo
1,5 l
skořicový cukr
1 balíček
máslo
50 g
smetana
1 dcl
hladká mouka
dle potřeby
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Ve vyšším hrnci rozpustíme máslo, přidáme lžíci hladké mouky a uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme černým pivem, ochutíme skořicovým cukrem, solí, pepřem a za stálého míchání necháme přejít varem. Potom oheň zmírníme a vaříme 10 minut. Do odstavené polévky dáme smetanu a ihned podáváme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.2.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist