barevne-maso-na-kameni-352x198.jpg

Barevné maso na kameni se slaninou

Všechno maso dobře omyjeme, očistíme a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Připravíme 2 marinády: jednu ze 4 lžic oleje, kari a špetky soli; druhou ze zbytku oleje a grilovacího koření. Kuřecí plátky vložíme do marinády z kari a do druhé marinády dáme telecí...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist