556589c2c57e4.jpg

Taky miluješ jeho nezaměnitelnou chuť na zapečené zelenině? Ovšem pozor! Parmigiano Reggiano je pravý jen pokud je vyroben z enzymů z telecího žaludku. Jinak se nejedná o skutečný parmezán. I já sama jsem byla na farmě v Holandsku svědkem toho, že se podobným způsobem vyráběl i sýr typu gouda. Enzymy se také vyskytují v gorgonzole či sýru Grana Padano. Jsi-li zapřísáhlá vegetariánka, víš, kterým se vyhnout.

Zdroj: archiv redakce

3 / 13

Taky miluješ jeho nezaměnitelnou chuť na zapečené zelenině? Ovšem pozor! Parmigiano Reggiano je pravý jen pokud je vyroben z enzymů z telecího žaludku. Jinak se nejedná o skutečný parmezán. I já sama jsem byla na farmě v Holandsku svědkem toho, že se podobným způsobem vyráběl i sýr typu gouda. Enzymy se také vyskytují v gorgonzole či sýru Grana Padano. Jsi-li zapřísáhlá vegetariánka, víš, kterým se vyhnout.

Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist