Banány na jehle s pomeranči a kokosem

Oloupané banány pokapeme koňakem a necháme 10 minut odležet. Obalíme je v kokosu, nakrájíme na délku 3 cm, podélně napichujeme na grilovací jehly střídavě s kuličkami vína a plátky pomeranče (výborná je také broskev). Grilujeme dozlatova.

Diskuze

10 komentářů

    l
    lidka2

    Já bych nemusela ten strouhaný kokos, ale jinak se mi recept líbí.

    x
    xxkouckaxx

    Grilovat můžeme také ovoce – tohle jsem ještě nezkoušela !

    z
    zuzanika

    Mnam mnam mnam, kto je taký dobrý kuchár, ved to je uplne skvelé

    x
    xxkouckaxx

    na tenhle recept se už deší dobu chystám – bude to mňamina

    x
    xxkouckaxx

    tak to je dost zajímavý recept , něco takového jsem ještě nejedla

    k
    krockovapavla

    Miluju banány a tento recept je vynikající.

    a
    aknela11

    na jehle mám vyzkoušené a je to dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist