Banánové jáhly

Suroviny

jáhly
250 g
sušené švestky
250 g
vanilkový cukr
1 balíček
citrónová šťáva
1/2 ks
banán
1 ks
máslo
dle potřeby
mléko
dle potřeby
skořice
dle chuti
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Jáhly nejprve spaříme horkou vodou, poté je propláchneme studenou a dáme stranou. Švestky pokrájíme na malé kousky, povaříme s trochou vody, poté nasypeme jáhly, zalijeme mlékem, přidáme skořici, vanilkový cukr, sůl, citrónovou šťávu (můžeme přidat i nastrouhanou kůru, pokud je citrón chemicky neošetřen), a za občasného míchání vaříme doměkka. Podle potřeby doléváme mléko. Podáváme s banánem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 9:13| autor: zuzula

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist