Balatonská pomazánka s branzou a feferonkou

Zelenou cibulku nasekáme ručně nebo rozmixujeme na jemno. Přidáme brynzu, pomazánkové máslo a koření a promixujeme na jemnou hmotu. Mažeme na tmavý chléb nebo na ciabattu ve třech vyhotoveních: na chleby položíme plátky rajčete nebo kolečka zelené papriky nebo na kostičky...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jankac

    Balatonská pomazánka je obdoba bryndzovej pomazánky.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadíme do našeho jídelníčku.

    l
    lidka2

    Brynzu máme rádi, tahle pomazánka bude určitě dobrá!

    x
    xxkouckaxx

    Balatonská pomazánka – a zase tu máme tu bynzu , musím ji konečně zkusit !

    x
    xxkouckaxx

    a zase tu máme brynzu – musím ji konečně jednou okusit

    k
    krockovapavla

    Výborná balatonská pomazánka, doporučuji vám ji.

    x
    xxkouckaxx

    já brynzu ještě nikdy neokusila – měla bych to napravit

    j
    josef7777

    Balatonskou pomazánku jsem zatim nezkousel.

    v
    viwi

    podobnou pomazánku jsem nikdy nejedla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist