Balatonská pomazánka s branzou a feferonkou
Zelenou cibulku nasekáme ručně nebo rozmixujeme na jemno. Přidáme brynzu, pomazánkové máslo a koření a promixujeme na jemnou hmotu. Mažeme na tmavý chléb nebo na ciabattu ve třech vyhotoveních: na chleby položíme plátky rajčete nebo kolečka zelené papriky nebo na kostičky...
Balatonská pomazánka je obdoba bryndzovej pomazánky.
Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadíme do našeho jídelníčku.
Brynzu máme rádi, tahle pomazánka bude určitě dobrá!
Balatonská pomazánka – a zase tu máme tu bynzu , musím ji konečně zkusit !
a zase tu máme brynzu – musím ji konečně jednou okusit
Výborná balatonská pomazánka, doporučuji vám ji.
já brynzu ještě nikdy neokusila – měla bych to napravit
Balatonskou pomazánku jsem zatim nezkousel.
podobnou pomazánku jsem nikdy nejedla