baklazan.jpg

Baklažány plněné mletým masem a se slaninou

Z opláchnutých baklažánů odkrojíme konce se stopkami a ostrým nožem vyjmeme část dužiny. Nadrobno nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na rozehřátém oleji. Přidáme maso, drobně nakrájenou slaninu a podusíme 10 minut. Do směsi vmícháme jemně pokrájenou dužinu baklažánů, mletý pepř, sůl a nasekanou...

Diskuze

1 komentář

    l
    ladouch

    Dělám podobně plněné cukety, je to výborné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist