Baklava

Sirup: 3-4dl voda, 300g cukor, 10 lyžic med, šťava z 1/2 citróna a limetky Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Z vody, cukru, medu a citrónovej šťavy pripravíme sirup. Miešame do zahustnutia a a necháme vychladnúť. Lístkové cesto rozdelíme na 3 časti a vyvaľkáme na veľkosť pekáča. Prvý plát položíme...

Diskuze

8 komentářů

    c
    chiappa

    používám filo těsto, s listovým jsem ještě nezkoušela

    e
    evik56

    Baklava-slyším poprvé.Nikdy jsem nebyla v Turecku,asi proto.Snad chutná dobře?

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to moc zajímavě a hlavně dost lákavě , musím vyzkoušet

    l
    ladouch

    Baklavu jsem měla možnost v cizině ochutnat, ale pro mě je příšerně sladká.

    Viky17

    Baklavu jsme občas přivezli z dovolené jako dárek pro někoho, ale nejdedli jsme ji nikdy, protože je to kalorická bomba

    z
    Zuzana2403

    Baklava – recept vypadá velmi lákavě. Bude určitě i dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist