Bačovský závin s klobásou a oštěpkem

Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě do měkka. Necháme vychladnut. Studené brambory nastrouháme nebo umeleme na masovém strojku, přidáme prosátou mouku, 1 vejce, sůl a vypracujeme tuhé těsto.  Z těsta vyválíme podlouhlý plát, do středu uložíme klobásu (otřeme ji ubrouskem)...

Diskuze

1 komentář

    z
    Zuzana2403

    Bačovský závin určitě vyzkouším, něco podobné jsem již ochutnala a bylo to výborné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist