Bačovská polévka

Na vyškvařené slanině osmažíme cibuli na kolečka, rozdělíme do talířů, posypeme pórkem a zalijeme horkým vývarem dochuceným solí, pepřem a majoránkou.

Diskuze

9 komentářů

    b
    Bobina1

    Dobrý nápad. Určitě stojí za to jej vyzkoušet.

    x
    xxkouckaxx

    zužitkovat vodu z vařených halušek na polévku je skvělý nápad !

    k
    krockovapavla

    Tato polévka je originální a velmi dobrá.

    x
    xxkouckaxx

    slaninka a pórek – na to se snad nedá nic zkazit !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist