Bačovská polévka
Na vyškvařené slanině osmažíme cibuli na kolečka, rozdělíme do talířů, posypeme pórkem a zalijeme horkým vývarem dochuceným solí, pepřem a majoránkou.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Na vyškvařené slanině osmažíme cibuli na kolečka, rozdělíme do talířů, posypeme pórkem a zalijeme horkým vývarem dochuceným solí, pepřem a majoránkou.
Dobrý nápad. Určitě stojí za to jej vyzkoušet.
zužitkovat vodu z vařených halušek na polévku je skvělý nápad !
Tato polévka je originální a velmi dobrá.
slaninka a pórek – na to se snad nedá nic zkazit !