Bábovka s vanilkovým cukrem a citrónovou kůrou

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Žloutky a cukr do pěny. Přidáme olej, vodu,přášek do pečiva a mouku. Vše zamícháme a nakonec přidáme našlehané bílky, vanilkový cukr a citron. Do vymazané a vysypané formy nalijeme těsto a pečeme 30-45min. při 180°C.

Diskuze

7 komentářů

    g
    grizlinka

    tak jsem ji zkusila a byla moc dobrá, není úplně tak suchá jako klasická bábovka a s čajem je to skvělá kombinace

    x
    xxkouckaxx

    u nás máme rádi mokré moučníky a tahle bábovka tak vypadá

    b
    brontik

    zrovna jsem ji tento týden pekla jj máme ji rádi

    i
    inakub

    Dělávám tuto klasiku, vždy se povede a je vynikající.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist