Bábovka jako tiramisu s amarettem
Uvaříme šálek kávy a přidáme do ní několik lžic amaretta (podle chuti). Do mísy nalijeme smetanu, přisypeme cukr a máslo. Elektrickým šlehačem vyšleháme na hladký jemný krém. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Bábovkou formu vyložíme potravinářskou folií. Lžící do ní navrstvíme...
Dobrý nápad na zase jiné tiramisu. Určitě vyzkouším.
Zajímavý recept, u nás boduje klasické tiramisu.
s tou bábovkovou formou je to skvělý nápad – stojí za vyzkoušení
zné to zajímavě a určitě to bude moc dobré
takové domácí tiramisu si také někdy děláme, i když pro děti, bych toho Amareta moc nedával..
dobrý nápad.Moc děkuji za inspiraci:-))))))))))))sladké máme rádi
vypadá dobře , až budu mít náladu na hraní , tak ji určitě zkusím !
mam velmi rada a babovku tiez,tak tato kombinacia je uplne uzasna.Urcite vyskusam
Bábovka jako tiramisu – to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-))))))))
recepty s pomazánkovým máslem nemám ráda, nějak se mi příčí do moučníků dávat pomazánkové máslo
no tak toto je bomba, vypadá to moc zajimavě 🙂
mam velmi rada a tent recept vyzera uper,tak si ho urcite odlozim a vyskusam