Bábovka jako tiramisu s amarettem

Uvaříme šálek kávy a přidáme do ní několik lžic amaretta (podle chuti). Do mísy nalijeme smetanu, přisypeme cukr a máslo. Elektrickým šlehačem vyšleháme na hladký jemný krém. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Bábovkou formu vyložíme potravinářskou folií. Lžící do ní navrstvíme...

Diskuze

14 komentářů

    g
    glady

    Dobrý nápad na zase jiné tiramisu. Určitě vyzkouším.

    l
    lidka2

    Zajímavý recept, u nás boduje klasické tiramisu.

    x
    xxkouckaxx

    s tou bábovkovou formou je to skvělý nápad – stojí za vyzkoušení

    n
    nathia

    zné to zajímavě a určitě to bude moc dobré

    f
    fericire

    takové domácí tiramisu si také někdy děláme, i když pro děti, bych toho Amareta moc nedával..

    m
    marcelinak

    dobrý nápad.Moc děkuji za inspiraci:-))))))))))))sladké máme rádi

    x
    xxkouckaxx

    vypadá dobře , až budu mít náladu na hraní , tak ji určitě zkusím !

    v
    vilma123

    mam velmi rada a babovku tiez,tak tato kombinacia je uplne uzasna.Urcite vyskusam

    Viky17

    Bábovka jako tiramisu – to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-))))))))

    j
    jijina

    recepty s pomazánkovým máslem nemám ráda, nějak se mi příčí do moučníků dávat pomazánkové máslo

    i
    ivetinkav

    no tak toto je bomba, vypadá to moc zajimavě 🙂

    a
    adka123

    mam velmi rada a tent recept vyzera uper,tak si ho urcite odlozim a vyskusam

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist