pernicky_2.jpg

Babiččiny perníčky s medem

Moučkový cukr, hladkou mouku, jedlou sodu a perníkové koření smícháme. Vejce vyšleháme s medem a rozpuštěným máslem a sádlem a postupně přimícháváme sypké suroviny. Těsto necháme odpočinout do druhého dne. Pečeme při 170°C asi 6 minut. Zdobíme dle fantazie.

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Perníčky nemám rada, tak ich ani nepečiem.

    l
    ladouch

    Perníčky nedělám, u nás je nikdo nechce jíst a jen pro mě je dělat nechci.

    l
    lucik21

    Bez perníčků si neumím Vánoce představit

    b
    Bobina1

    Perníčky neumím, tak pěkně nazdobit.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist