Babiččina kmínová polévka

Na sádle opražíme kmín, kratince pariku (to kvůli barvě) a lžíci mouky. Zalijeme vodou, přidáme vegetu a povaříme cca 10 minut. Nakonec vmícháme rozšlehané vejce. Pro obměnu můžeme přidat petrželku, popřípadě trochu nastrouhané zeleniny (mrkev, celer, petržel, apod.). Tato polévka je...

Diskuze

11 komentářů

    l
    ladouch

    Dobrý recept, vyzkouším ho, určitě si pochutnáme.

    g
    glady

    Zajímavý a určitě dobrý recept. Vyzkouším.

    l
    lidka2

    Je to klasika, já ji mám ráda ještě s krupicí.

    x
    xxkouckaxx

    Babiččina kmínová polévka – stará , ale výtečná klasika !

    b
    Bobina1

    sělám bez papriky a někdy tam přidám nudle.

    c
    chiappa

    zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂

    k
    krockovapavla

    Babiččiny polévky jsou vždycky ty nejlepší.

    x
    xxkouckaxx

    naprostá klasika , která nikdy nezklame – je skvělá na nastydnutí

    r
    roupicek1

    jsem si nemyslela,že se tam dává paprika

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist