Babiččina kmínová polévka
Na sádle opražíme kmín, kratince pariku (to kvůli barvě) a lžíci mouky. Zalijeme vodou, přidáme vegetu a povaříme cca 10 minut. Nakonec vmícháme rozšlehané vejce. Pro obměnu můžeme přidat petrželku, popřípadě trochu nastrouhané zeleniny (mrkev, celer, petržel, apod.). Tato polévka je...
Dobrý recept, vyzkouším ho, určitě si pochutnáme.
Zajímavý a určitě dobrý recept. Vyzkouším.
Je to klasika, já ji mám ráda ještě s krupicí.
Babiččina kmínová polévka – stará , ale výtečná klasika !
sělám bez papriky a někdy tam přidám nudle.
zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂
Babiččiny polévky jsou vždycky ty nejlepší.
naprostá klasika , která nikdy nezklame – je skvělá na nastydnutí
jsem si nemyslela,že se tam dává paprika