kachna.jpg

Babiččina kachna

Omytou kachnu dobře osušíme a ze všech stran i zevnitř osolíme a okmínujeme. Vložíme prsíčky nahoru do suchého pekáče a přikryjeme pokličkou. Nepodlévat! Dáme do studené trouby a zapneme na 120°C. Pečeme 4 – 5 hodin (podle velikosti kachny). První čtyři hodiny troubu neotvírat....

Diskuze

12 komentářů

    j
    jenetka

    Kachnu si člověk dá tak jednou za rok, ona je dost mastná.

    k
    kludi

    Skvělá mňamka, všem to u nás doma chutná:)

    e
    Elisa19

    Máme rádi kachnu ale takhle dlouho ji nepeču,asi tak cca. 3 hod.,možná máte větší kus.

    z
    Zuzana2403

    Kolegyně ji dělá na 90 stupňů. Ráno dá do trouby a když přijde z práce, je hotovo.

    j
    jankac

    A taká domáca kačička, je ešte chutnejšia.

    l
    lidka2

    Kachnu miluje manžel, já ji až tolik nemusím, ale tenhle recept znám a můžu jen doporučit.

    g
    glady

    Kachnička to je veliká dobrota

    m
    martinnatr

    to jsem už slyšela, ale ještě nezkoušela

    v
    viki11

    Kachní maso je skutečná delikatesa. Brzy se ji chystám znova připravit!

    l
    lucik21

    takovou jsem dělala nedávno, ještě teď se v duchu oblizuju

    b
    Bobina1

    Kachnička je moc dobrá. Mňam………

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist