Babiččina kachna
Omytou kachnu dobře osušíme a ze všech stran i zevnitř osolíme a okmínujeme. Vložíme prsíčky nahoru do suchého pekáče a přikryjeme pokličkou. Nepodlévat! Dáme do studené trouby a zapneme na 120°C. Pečeme 4 – 5 hodin (podle velikosti kachny). První čtyři hodiny troubu neotvírat....
Kachnu si člověk dá tak jednou za rok, ona je dost mastná.
Skvělá mňamka, všem to u nás doma chutná:)
Máme rádi kachnu ale takhle dlouho ji nepeču,asi tak cca. 3 hod.,možná máte větší kus.
Kolegyně ji dělá na 90 stupňů. Ráno dá do trouby a když přijde z práce, je hotovo.
A taká domáca kačička, je ešte chutnejšia.
Kachnu miluje manžel, já ji až tolik nemusím, ale tenhle recept znám a můžu jen doporučit.
Kachnička to je veliká dobrota
to jsem už slyšela, ale ještě nezkoušela
Kachní maso je skutečná delikatesa. Brzy se ji chystám znova připravit!
takovou jsem dělala nedávno, ještě teď se v duchu oblizuju
Kachnička je moc dobrá. Mňam………