Babiččina cibulačka s petrželkou

1. Cibule oloupeme, překrojíme na poloviny a nakrájíme na plátky. Orestujeme je na lžíci rozpáleného oleje dozlatova a přidáme máslo. Základ pak zalijeme vývarem a vaříme 15 minut. 2. Plamen zmírníme na minimum, vmícháme rozšlehaná vejce a necháme je srazit. 3. Chléb nakrájíme...

Diskuze

17 komentářů

    Pavlína

    Tuto polévku jsem uvařila,všem nám moc chutnala . Doporučuju

    h
    helenadon

    poléb¨vky od babičky jsou výdy chutné

    j
    jijina

    jsem ještě nikdy nevařila, musím vyzkoušet, určitě bude dobrá

    j
    jitkaji

    Vyborna, takhle si ji delava muj tatinek ke spokojenosti nas vsech. Jen cibuli kraji na drobne kousky. Je to ma oblibena polevka.

    i
    inakub

    vynikající polévka se zajímavou chutí, výborná s uzeným, je chutově lepší než francouzká cibulačka,doporučuji.

    o
    ostrowid

    cibulačka je výborná, trochu jiný recept, uvařím

    m
    mysickaniki

    jj babiccina cibulacka tu kazdej zna nejlepe chutna od babicky hehe

    m
    maruskaji

    Cibulacka jj to je vyborna klasika.

    x
    xxkouckaxx

    nadčasová výborná klasika

    m
    Marta75

    cibulačku taky neděláme, ale vyzkoušíme, vypadá skvěle.

    m
    Marie1945

    neděláme ji,ale myslí,že nemusí být špatná

    h
    Hoja

    nikdy jsem ji nedělala,vyzkouším

    h
    hugatka

    ještě jsem neměla.. vypadá lákavě, vyzkouším.

    k
    karkulkaa

    dík za tip

    p
    puntik

    bych jí i mohla, ale ti doma asi néé

    a
    aknela11

    bych si dala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist