Babiččina cibulačka s petrželkou
1. Cibule oloupeme, překrojíme na poloviny a nakrájíme na plátky. Orestujeme je na lžíci rozpáleného oleje dozlatova a přidáme máslo. Základ pak zalijeme vývarem a vaříme 15 minut. 2. Plamen zmírníme na minimum, vmícháme rozšlehaná vejce a necháme je srazit. 3. Chléb nakrájíme...
Tuto polévku jsem uvařila,všem nám moc chutnala . Doporučuju
poléb¨vky od babičky jsou výdy chutné
jsem ještě nikdy nevařila, musím vyzkoušet, určitě bude dobrá
Vyborna, takhle si ji delava muj tatinek ke spokojenosti nas vsech. Jen cibuli kraji na drobne kousky. Je to ma oblibena polevka.
vynikající polévka se zajímavou chutí, výborná s uzeným, je chutově lepší než francouzká cibulačka,doporučuji.
cibulačka je výborná, trochu jiný recept, uvařím
jj babiccina cibulacka tu kazdej zna nejlepe chutna od babicky hehe
Cibulacka jj to je vyborna klasika.
nadčasová výborná klasika
cibulačku taky neděláme, ale vyzkoušíme, vypadá skvěle.
neděláme ji,ale myslí,že nemusí být špatná
nikdy jsem ji nedělala,vyzkouším
ještě jsem neměla.. vypadá lákavě, vyzkouším.
dík za tip
bych jí i mohla, ale ti doma asi néé
bych si dala.