Babiččina bábovka s mákem

Suroviny

žloutky
3 ks
pískového cukru
250 g
oleje (250 ml)
1 hrnek
vody
1 hrnek
bílky na sníh
3 ks
polohrubé mouky
250 g
prášek do pečiva
1 balíček
mletého máku
320 g

Postup přípravy:

Žloutky ze tří vajec utřeme s pískovým cukrem do pěny. Přidáváme po částech olej a vodu současně s mletým mákem a polohrubou moukou smíchanou s práškem do pečiva.

Naposledy opatrně vmícháme tuhý sníh ze 3 bílků a nalijeme do vymazané bábovkové formy. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist