Babiččin hovězí závitek se žampiony a slaninou

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Maso poklademe nejprve slaninou, na ni rozdělíme plátky žampionů, pak párek a tenké půlkolečko cibule. Plátky zavineme a sepneme masovými jehlami nebo ovážeme nití. Na rozpáleném oleji závitky zprudka ze všech stran orestujeme.Podlijeme...

Diskuze

11 komentářů

    l
    lidka2

    Ráda bych závitek vyzkoušela, ale při cenách hovězího už se v naší kuchyni moc často nevyskytuje.

    x
    xxkouckaxx

    Babiččin hovězí závitek – ten bramborový knedlík k tomu bude mńam !

    x
    xxkouckaxx

    Babiččin hovězí závitek – už ten název je mi sympatický

    k
    krockovapavla

    Velmi dobré a chutné jídlo podle receptů našich babiček.

    x
    xxkouckaxx

    tak jsem si nachystala hovězí a jdu tuhle dobrotu spáchat

    l
    ladouch

    vyzkouším určitě to je dobrota.

    x
    xxkouckaxx

    závitky vypadají moc dobře – baví mně ten pepř a hořčice v omáčce !

    c
    cukratkoo15

    ..vypadá lákavě:P

    a
    aknela11

    můžu doporučit.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist