Avokádo po opici s matjesy a olivami

Suroviny

avokádo
2 ks
matjesy
4 ks
zelené olivy
20 ks
menší cibule
1 ks
pažitka
zakysaná smetana
bílý pepř
cukr
sůl
vinný ocet
1 ČL
cherry
1 ČL

Postup přípravy:

Matjesy nakrájíme na nudličky, smícháme s nakrájenými olivami, sekanou pažitkou, cibulí, smetanou. Osolíme, opepříme, ochutíme octem, cukrem a cherry. Avokáda rozkrájíme, vypeckujeme a na poloviny navrstvíme náplň.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist