Australský česnekový chléb s petrželkou

Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z obou stran. Veku spojíme a zabalíme do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut. Pak rozbalíme a ještě 5 minut opékáme volně.

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Australský česnekový chléb – tak to bych ráda ochutnala !

    x
    xxkouckaxx

    Australský česnekový chléb – tak to bych ráda ochutnala !

    b
    Bobina1

    Přidávám se v hodnocení a souhlasím, že to bude moc dobré.

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept jsem tu hledala a ne a ne najít – už to jdu zkusit

    x
    xxkouckaxx

    super recept – jednoduchý a určitě dobrý , vyzkouším k večeři

    a
    aknela11

    lákavé, rychlé. Recept mě zaujal – vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist