Arašídový ježek

Vypracujeme na vále tužší těsto, necháme odpočinout. Vyválíme plát o tloušťce 3–4 mm, vykrajujeme ježky a upečeme na vymazaném plechu. Slepujeme marmeládou, bodlinky by se měly namáčet v karamelu – na pánvi rozpustíme 50 g moučkového cukru na karamel, přidáme 1 lžíci...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Arašídový ježek – bezva recept i bez toho karamelu na bodlinkách !

    x
    xxkouckaxx

    Místo karamelu lze použít čokoládu, není to tak pracné – také si to myslím !

    x
    xxkouckaxx

    musí to vypadat velice efektně , ale nechtělo by se mi s tím dělat

    k
    krockovapavla

    Nápad je výborný, teď ho ještě stačí uskutečnit.

    x
    xxkouckaxx

    to těsto by mohlo být moc dobré , ale musím zvolit jiné zvířátko bo ježka nemáme

    a
    aknela11

    ježek – zkoušela jsem a všem moc chutnalo

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist