Arašídové kuře se smetanou
Na oleji s máslem krátce orestujeme nakrájený pórek a kuře na malé kousky, osolíme, podlijeme trochou vody a krátce podusíme. Zalijeme smetanou a přidáme arašídovou pomazánku (pozor se solí, bývá osolena). Necháme přejít varem, mícháme, než se rozpustí pomazánka. Podáváme s rýží, nejlépe basmati.
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
Arašídové smetanové kuře – tu chuť si neumím vůbec představit !
Arašídy dodávají tomuto jídlu vynikající chuť.
tak ta arašídová pomazánka vypadá opravdu zajímavě !
vypadá to dobře , ale nevím kde koupit arašídové máslo
muže byt zaujímavé inak zvláštna kombinácia ale radaby som vyzkúšala.
mám na něj chuť…