Angreštový kompot

Opraný angrešt zbavíme okvětí a stopek a propícháme vidličkou. Zalijeme ho vodou rozmíchanou s cukrem a ponecháme 24 hodin, aby se prosladil. Pak angrešt děrovanou naběračkou z vody vyjmeme, narovnáme do dobře vymytých sklenic, zalijeme cukerným roztokem, sklenice pevně uzavřeme a sterilujeme při 85 °C 20-30 minut.

Diskuze

13 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Angrešt po proslazení jen v cukerném roztoku krátce povaříme – tohle neznám !

    b
    brontik

    je dobrý chutná nám moc

    x
    xxkouckaxx

    já dávám cukr do sklenice , nasypu ovoce a zaliji vodou

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept s agreštem. Díky za něj. určitě vyzkouším.

    k
    krockovapavla

    No toto mi popravdě vůbec nechutná, takže nedoporučuji.

    z
    Zuzana2403

    Super recept na angreštový kompot.

    b
    brontik

    miluji je dobrý proti teplotě

    x
    xxkouckaxx

    zajímavý recept ! my jej zavařujeme přímo bez naslazování

    a
    aknela11

    zavařuji úplně stejně. Je to náš oblíbený kompot.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist