Anglické raňajky
Cibuľu olúpeme a nakrájame. Slaninu nakrájame na kocky a opečieme vo veľkej panvici. Pridáme cibuľu a opražíme dozlata. Dierkovanou varechou vyberieme slaninu a cibuľu z panvice a odložíme na teplé miesto. Na panvicu prilejeme olej a rozpálime ho. Vložíme nakrájané zemiaky a necháme zo spodnej strany opiecť...
Toto jedlo by som si radšej dala na obed,
na mě k snídani moc těžké,ale zajímavý recept.
Snídaně to musí být výborná, ale na můj vkus moc pracná :)Ráno není tolik času tak u nás snídáme lupínky s mlékem nebo pečivo 🙂
mě to stačilo pomalu i na oběd :o)
dobrý nápad.Moc děkuji za inspiraci:-))))))))))))
tak tomuhle říkám pořádná žranice – to by bylo něco pro nás !