andaluske-gaspaco.jpg

Andaluské gazpacho s česnekem

Z 5 plátků toastového chleba odkrojte kůrky, chleba nakrájejte a dejte do mixéru. Přidejte 150 ml vody, 750 g nakrájených rajčat, červenou masitou papriku, 2 mladé cibulky, 2 – 3 stroužky česneku (pokud ho nesnášíte, vynechejte ho), 4 lžíce olivového...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Nevím, ale rodina by to asi nejedla, já bych si dala.

    nova2

    Gazpacho jsem vyzkoušela a mělo velký obdiv.

    b
    bobina1

    Andaluské gazpacho s česnekem zkoušet nebudu. Asi by mě nechutnalo.

    j
    jankac

    Andaluské gazpacho s česnekem som ešte nikdy nejedla, ale podľa tohto receptu ho vyskúšam.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist