Andaluské gazpacho s česnekem

Suroviny

toastový chéb

5 plátků

voda

150 ml

rajčata

750 g

červená masitá paprika

1 ks

mladá cibulka

2 ks

česnek

2-3 stroužky

olivový olej

4 PL

vinný ocet nebo citrónová šťáva

1 PL

růžový pepř

1/2 ČL

sůl, pepř

dle chuti

citrónová šťáva

dle chuti

tabasco

dle chuti

Postup přípravy:

Z 5 plátků toastového chleba odkrojte kůrky, chleba nakrájejte a dejte do mixéru. Přidejte 150 ml vody, 750 g nakrájených rajčat, červenou masitou papriku, 2 mladé cibulky, 2 – 3 stroužky česneku (pokud ho nesnášíte, vynechejte ho), 4 lžíce olivového oleje, lžíci vinného octa nebo citrónovou šťávu, 1/2 lžičky růžového pepře, sůl a vše rozmixujte. Dochuťte solí, pepřem, citrónem a tabascem. Podávejte s paprikami a mladou cibulkou nakrájenými na kostičky a pečivem. Můžete přidat i kostky ledu.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist