Andaluské gazpacho s česnekem

Suroviny

toastový chéb
5 plátků
voda
150 ml
rajčata
750 g
červená masitá paprika
1 ks
mladá cibulka
2 ks
česnek
2-3 stroužky
olivový olej
4 PL
vinný ocet nebo citrónová šťáva
1 PL
růžový pepř
1/2 ČL
sůl, pepř
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti
tabasco
dle chuti

Postup přípravy:

Z 5 plátků toastového chleba odkrojte kůrky, chleba nakrájejte a dejte do mixéru. Přidejte 150 ml vody, 750 g nakrájených rajčat, červenou masitou papriku, 2 mladé cibulky, 2 – 3 stroužky česneku (pokud ho nesnášíte, vynechejte ho), 4 lžíce olivového oleje, lžíci vinného octa nebo citrónovou šťávu, 1/2 lžičky růžového pepře, sůl a vše rozmixujte. Dochuťte solí, pepřem, citrónem a tabascem. Podávejte s paprikami a mladou cibulkou nakrájenými na kostičky a pečivem. Můžete přidat i kostky ledu.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist