Andaluské gazpacho s česnekem

Suroviny

toastový chéb

5 plátků

voda

150 ml

rajčata

750 g

červená masitá paprika

1 ks

mladá cibulka

2 ks

česnek

2-3 stroužky

olivový olej

4 PL

vinný ocet nebo citrónová šťáva

1 PL

růžový pepř

1/2 ČL

sůl, pepř

dle chuti

citrónová šťáva

dle chuti

tabasco

dle chuti

Postup přípravy:

Z 5 plátků toastového chleba odkrojte kůrky, chleba nakrájejte a dejte do mixéru. Přidejte 150 ml vody, 750 g nakrájených rajčat, červenou masitou papriku, 2 mladé cibulky, 2 – 3 stroužky česneku (pokud ho nesnášíte, vynechejte ho), 4 lžíce olivového oleje, lžíci vinného octa nebo citrónovou šťávu, 1/2 lžičky růžového pepře, sůl a vše rozmixujte. Dochuťte solí, pepřem, citrónem a tabascem. Podávejte s paprikami a mladou cibulkou nakrájenými na kostičky a pečivem. Můžete přidat i kostky ledu.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist