brambory-s-petrzelkovym-tvarohem-352x198.jpg

Americké brambory s petrželkovým tvarohem

Brambory omyjeme a očistíme kartáčkem a nakrájíme na měsíčky. Tvaroh zředíme smetanou smíchanou s nasekanou petrželkou a ochutíme bazalkou a kořenící směsí. Brambory osmažíme ve vysoké vrstvě oleje, necháme je odkapat a osolíme. Pak je smícháme s rajčaty nakrájenými na plátky a ochuceným tvarohem.

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist