Amasaké s pudinkem a ovocem

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve studeném mléku. Pomalu vmícháme do vařicího amasaké a mírně povaříme 2 minuty. Přelijeme do misek a přiklopíme je. Podáváme teplé...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Amasaké je sladká a velmi chutná kaše bez cukru – to vůbec neznám !

    x
    xxkouckaxx

    no nevím ! na mně je to dost exotické , raději zůstanu v česku !

    r
    roupicek1

    určitě je to pochoutka,myslím,že to vyzkoušíme

    j
    jijina

    i já čtu o amasaké poprvé, ani nevím, kde ho sehnat

    Viky17

    Amasaké s pudinkem a ovocem, tento název jsem nikdy neslyšela, evokuje ve mně orient, ingredience vypadají zajímavě, nebránila bych se jej vyzkoušet.

    l
    Lucka258

    Amasaké? to slyším prvně 🙁 vůbec nevím co to může být 🙁

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist