Amasaké s pudinkem a ovocem
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve studeném mléku. Pomalu vmícháme do vařicího amasaké a mírně povaříme 2 minuty. Přelijeme do misek a přiklopíme je. Podáváme teplé...
Amasaké je sladká a velmi chutná kaše bez cukru – to vůbec neznám !
no nevím ! na mně je to dost exotické , raději zůstanu v česku !
určitě je to pochoutka,myslím,že to vyzkoušíme
i já čtu o amasaké poprvé, ani nevím, kde ho sehnat
Amasaké s pudinkem a ovocem, tento název jsem nikdy neslyšela, evokuje ve mně orient, ingredience vypadají zajímavě, nebránila bych se jej vyzkoušet.
Amasaké? to slyším prvně 🙁 vůbec nevím co to může být 🙁