Alsasský šugrut se zelím a slaninou

1. Pro přípravu je nutný nerezový hrnec se silným dnem, případně silný hliníkový hrnec s nepřilnavou vrstvou. Původně se toto jídlo dělalo v litinovém hrnci ale na plotně kde bylo teplo rovnoměrněji rozloženo. 2. Ze slaniny nakrájíme tolik cca 5 mm...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Polievka má naozaj francúzsky názov, ale chuť polievky je československá.

    z
    Zuzana2403

    Alsasský šugrut je příšerný název. Dala bych tomu české pojmenování.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist