Alkoholik kuře aneb Marango se žampiony
Kuře rozsekneme na 4 díly a opečeme na veliké hluboké pánvi na rozehřátém másle dozlatova. Přidáme na silná kolečka nakrájenou cibuli, pokrájený česnek, pokrájené žampiony, bobkový list, opepříme, osolíme, trochu podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Jakmile je maso měkké, vyndáme...
Určitě vyzkouším. Když nám bude chutnat, zařadíme do jídelníčku.
Kuře můžu na všechny způsoby, takže vyzkouším i tento recept.
Alkoholik kuře aneb Marango – moc lákavý recept na skvělé papáníčko !
zajímavé někdy to vyzkoušíme
Opravdu dost dobrý recept, rozhodně doporučuji.
nemám moc ráda jídla s obsahem alkoholu
tenhle recept vypadá strašně lákavě – musím zkusit !
tak tohle vypadá velice dobře – tím se určitě zavděčím tátovi