Africký koláč s čokoládou a mandlemi
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Rozpustíme si čokoládu, 1/3 si odložíme stranou na polití koláče. Vejce rozdělíme zvlášť na žloutky a bílky – ty vyšleháme na sníh. Máslo šleháme s cukrem, přidáme žloutky, rozpuštěnou čokoládu, mandle, kůru, po částech mouku a nakonec vmícháme zlehka...
Africký čokoládový koláč – už ten název je dost zajímavý !
tohle se mi líbí a rozhodně tuto sladkost vyzkouším
Já jsem ho zkoušela a dávala sjem tam velkou čokoládu na vaření ale jen do těsta co jsem našla v kráme myslím že má 20dkg, není to potom tak sladké oproti tomu když tam dáte mléčnou čokoládu. a pak jsem si koupila malou na polití. Jinak dortík je to dobrej. doporučuju
na nej ho vyzkoušet, vypadá jednoduše
Skvělé
recept není zcela přesný a zajímalo by mě množství čokolády a taky proč se mu říká africký ta spotřeba vajec na to je celkem značná.:_((
A kolik té čokolády se tam dává? Stačí 100g?
čokoládu miluju. Lákavý recept určitě vyzkouším