Absolutně nejlepší kotlety, které znám

Vepřové kotlety (můžou být i s kostí) naklepeme, jemně nasolíme a z jedné strany jemně opepříme. Pekáček si vymažeme máslem i po stranách, naskládáme kotlety (nejlépe ať se moc nepřekrývají), nastrouháme na ně tvrdý sýr, a celé zalijeme celou šlehačkou. Pečeme tak na 165 – 170°C...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    nejlepší kotlety, které znám – k tomuto tvrzení se připojuji

    k
    krockovapavla

    Absolutně nejlepší jídlo z kotlet, výborné.

    x
    xxkouckaxx

    plně souhlasím s názvem – u nás je máme taky moc rádi !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist