551b8c77d0892.jpg

Po trojúhelnících této italské speciality se jedině zapráší. Nezáleží na tom, zda bude právě vytažená z trouby, nebo se do ní pánská sestava pustí za studena. Výsledek bude vždy ten stejný, bude jim chutnat. Klasické šunkové ale odzvonilo, vyhraj si doma s tuňákovou s plátky cibule, se čtyřmi druhy sýrů (hermelín, niva, mozzarella, cihla) nebo tropickou a la Havaj (kuřecí maso a ananas). Můžeš sáhnout po kupované, ale co si ale budeme povídat, domácí těsto je přece jen domácí, i když to dá trochu práce navíc.

Tip: Pokud chceš dosáhnout autentické chuti, připrav si pravou rajčatovou omáčku. S kečupem to není ono. Na tu budeš potřebovat loupaná rajčata v plechovce, sůl, pepř, bazalku a trošku cukru. Všechny ingredience smíchej, dochuť podle svého a hotovo. 

Recept na těsto:

  • Hladká mouka 360 g 
  • Voda 180 g 
  • Sůl (vrchovatá) 1 lžička 
  • Droždí 5 g 
  • Olivový olej (kávové) 2 lžička

. Zdroj: archiv redakce

4 / 5

Po trojúhelnících této italské speciality se jedině zapráší. Nezáleží na tom, zda bude právě vytažená z trouby, nebo se do ní pánská sestava pustí za studena. Výsledek bude vždy ten stejný, bude jim chutnat. Klasické šunkové ale odzvonilo, vyhraj si doma s tuňákovou s plátky cibule, se čtyřmi druhy sýrů (hermelín, niva, mozzarella, cihla) nebo tropickou a la Havaj (kuřecí maso a ananas). Můžeš sáhnout po kupované, ale co si ale budeme povídat, domácí těsto je přece jen domácí, i když to dá trochu práce navíc.

Tip: Pokud chceš dosáhnout autentické chuti, připrav si pravou rajčatovou omáčku. S kečupem to není ono. Na tu budeš potřebovat loupaná rajčata v plechovce, sůl, pepř, bazalku a trošku cukru. Všechny ingredience smíchej, dochuť podle svého a hotovo. 

Recept na těsto:

  • Hladká mouka 360 g 
  • Voda 180 g 
  • Sůl (vrchovatá) 1 lžička 
  • Droždí 5 g 
  • Olivový olej (kávové) 2 lžička

. Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist