57fb6cf920dd7.jpg

Je tolik možností, jak využít tuhle rostlinku v kuchyni. Žádná hospodyňka se bez ní neobejde. Ozdoba salátů, přísada omáček a polévek… Má své čestné místo i ve tvém kulinářském království? Tak sláva. Obsažené antioxidanty si dobře rozumí s fungujícím metabolismem jater, což při hubnutí rozhodně není na škodu. Aby toho nebylo málo, petržel podle odborníků výrazně snižuje chuť na sladké. I to se musí vyzdvihnout, už žádná touha po tabulce čokolády!

. Zdroj: archiv redakce

6 / 7

Je tolik možností, jak využít tuhle rostlinku v kuchyni. Žádná hospodyňka se bez ní neobejde. Ozdoba salátů, přísada omáček a polévek… Má své čestné místo i ve tvém kulinářském království? Tak sláva. Obsažené antioxidanty si dobře rozumí s fungujícím metabolismem jater, což při hubnutí rozhodně není na škodu. Aby toho nebylo málo, petržel podle odborníků výrazně snižuje chuť na sladké. I to se musí vyzdvihnout, už žádná touha po tabulce čokolády!

. Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist