Milá p Sáro, stalo se mi něco nepředvídatelného. Od začátku dubna 2019 jsem si dopisovala na seznamce s mužem jménem Tomi /býk/. Byl o něco mladší než já a sám mě oslovil. Dopisování se vyvinulo v hezké přátelství s tím, že se také sejdeme. Byli jsme si podle fotek oba sympatičtí. A psali jsme si téměř denně. Ale setkání zatím nebylo, vždycky mu do toho něco vlezlo. Montáž na Slovensku, pak chřipka, pak nějaký šílený termín v práci, navíc mu blbnul mobil. Nechala jsem to a něm, netlačila jsem, jen mu napsala až bude mít čas a chuť, tak se sejdeme. Plánoval něco hezkého! Když jsem někdy hned neodepsala, hned psal co se děje, že neodpovídám a jestli se něco nestalo. Byl sice někdy tajemný, někdy mi neodpověděl na mou otázku. Před týdnem mi napsal, že nestíhá, že má 12ctky. Pak se tři dny neozval a včera mi napsal „že to tady balí a p. Verunko nashledanoou“.rnByl to pro mně šok, nečekala jsem to. Nenapsal proč, žádný důvod a vymazal si profil na té seznamce. Mám sice jeho mail i číslo na mobil, ale psát ani volat mu nechci. Vlastně nevím jestli mám vůbec něco dělat? Prosím, napište mi jestli vidíte něco v kartách? Proč to ukončil nebo se ještě někdy ozve? Bylo cítit, že si se mnou rád píše, byla jsem pro něj super žena, byl citlivý, chápající a milý člověk. Stále mně ujišťoval jak si váží, že si s ním píšu a jsem tady pro něj! A že on je tady také pro mně! A najednou bum bác a konec??? Nic nechápu!? Děkuji moc za odpověď! Jsme už oba starší a rozvedení, tak opravdu nevím co se mohlo stát? Zdraví Vás Věra /panna/.

Odpověď

Ahoj Věrunko. To se prostě stává, některým mužům stačí psaní, jsou to takoví spisovatelé, kteří se nudí a vypisují jako o život. Sama jsi viděla, že k tobě nebyl zcela upřimný, nedokázal odpověď na tvou otázku a výmluvama také zrovna nešetřil, pokud mám o někoho zájem, tak si čas jednoduše udělám. Nesnaž se tomu porozumět a zbytečně se netrap, vymazal si profil, tak respektuj jeho rozhodnutí a řekni si, že je vlastně skvělé, že se nic víc nestalo. V kartách není nic pozitivního vidět, tak se nadechni, poděkuj za zkušenost a hledej chlapa, který se nebude vymlouvat a na schůzku s tebou spolehlivě dorazí, držím prsty :-)

25.6.2019 6:01
Více o tématu: přátelství

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist