Uhlířské špagety se salámem a parmezánem

Suroviny

špagety
1 balení
sůl
máslo
80 g
suchý salám
150 g
nastrouhaný parmazán
100 g

Postup přípravy:

1. Ve větší nádobě v osolené vodě uvaříme špagety. Salám pokrájíme na malé kostičky a na lžíci másla osmahneme.

2. Do velké mísy dáme zbytek másla, vejce, sýr opepříme a dobře vidličkou rozšleháme. Uvařené a ocezené špagety dáme do směsi, přidáme ještě horký osmahnutý salám a vše promícháme.

3. Podáváme ihned s mísou hlávkového salátu.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.12.2010 4:52| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist