Rychlé domácí bramborové knedlíky

Suroviny

uvařené brambory
500 g
krupice
100 g
hrubá mouka
100 g
vejce
1 ks
sůl
dle chuti
sádlo nebo olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Nastrouhané vařené brambory promícháme s vejcem, solí, krupicí a moukou, případně přidáme škrobovou moučku.  Ze vzniklého těsta tvoříme knedlíky, které na povrchu  omoučíme a vaříme ve vroucí osolené vodě 15-20 minut. Vařené knedlíky lehce pomastíme, aby neosychaly.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.8.2014 10:28| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist