Zapečené mleté maso s bramborami a zelím

Suroviny

mleté maso
1 kg
cibule
1 ks
olej
20 ml
sterilované zelí
1 sklenice
mletá paprika
1 ČL
brambory
8 ks
smetana na vaření
1 ks
plátkový sýr
1 balení

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Zpěníme cibuli‚ přidáme maso, papriku a zelí. Z uvařených brambor nakrájíme delší hranolky. Dáme je do pekáče, na ně položíme připravenou směs a dál po vrstvách střídáme brambory se směsí. Nakonec vše zalijeme šlehačkou a poklademe plátky sýra. Pečeme při 160 °C, dokud nebude sýr zlatavý.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2012 8:20| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist