Čínský salát z hlávkového zelí

Suroviny

bílé hlávkové zelí
250 g
cibule
1 ks
sterilovaná kapie
1 ks
houba
dle libosti
kmín
dle chuti
čínské koření
dle chuti
sůl
dle chuti
olej
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Bílé zelí nakrájené na kostičky dáme do hrnce, za-lijeme vodou, osolíme a necháme jen chvilku projít varem (asi 2 minuty), poté slijeme. Mezitím  nakrájíme nadrobno cibuli, dáme orestovat na pánev a když trochu zhnědne, přidáme pokrájenou kapii, kmín, najemno rozsekané houby (už předtím zalité vařící vodou a ponechané do změknutí) a čínské koření – vše chviličku prohřejeme. Nakonec přidáme trošku citrónové šťávy a směs smícháme se slitým zelím. Podle potřeby dosolíme a necháme v chladu uležet.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2014 11:32| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist