Tuňák s rajčaty na řecký způsob

Suroviny

tuňák v oleji
1 plechovka
menší cibule
1 ks
rajčata
2 ks
kečup
2 PL
červené víno
1 dcl
citrónová šťáva
1 PL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Na pánev slijeme olej z konzerv a na něm osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a rajčata pokrájená na kostičky, kečup, citrónovou šťávu. Zalijeme vínem, osolíme a dusíme, dokud šťáva odpařením nezhoustne. Pak přidáme tuňáka pokrájeného na kostičky, necháme ho prohřát a směs můžeme servírovat.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.1.2018 2:00| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist