Rybí karbanátky

Suroviny

rybí fileta
400 g
tvrdší rohlík
2 ks
vejce
1 ks
mléko
2 dcl
ovesné vločky
4 PL
koření na ryby
dle chuti
koření na mleté maso
dle chuti
strouhanka
dle potřeby
olej, sůl
dle potřeby

Postup přípravy:

Filety nerozmrazujeme úplně, ale polorozmrazené pomeleme, osolíme a okořeníme. Nadrobno nakrájené rohlíky namočíme v trošce mléka a přidáme je do filet s vejcem a ovesnými vločkami, které rovněž pomeleme. Vytvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a necháme chvíli odstát.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Potom osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran a dáme si pozor, aby nám při smažení příliš nevyschly. Hotové karbanátky ukládáme na utěrku nebo ubrousky, aby se z nich vytáhl přebytečný olej. Vhodná příloha je bramborová kaše.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.9.2012 11:27| autor: Beruska2412

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist