Vepřová pomazánka

Suroviny

vepřová konzerva
1 ks
cibule
1 ks
vejce
1 ks
kyselá okurka
dle chuti
sůl a pepř
dle chuti
majonéza
dle potřeby

Postup přípravy:

V misce si rozmícháme vepřovou konzervu, přidáme nakrájenou cibulku, vařené vajíčko, nakrájené kyselé okurky, osolíme, opepříme, přidáme majonézu a důkladně rozmícháme. Pomazánka je vhodná k jakému koliv pečivu.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.9.2012 3:06| autor: Korolka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist