Máslová pomazánka z tresčích jater s vejcem

Suroviny

jarní cibulka
1 ks
máslo
150 g
tresčí játra
1 plechovka
sůl
dle chuti
uvařené vejce
1 ks

Postup přípravy:

Do mísy dáme máslo, přidáme drobně nakrájenou cibulku, nastrouhané
vejce, játra a vidličkou vše rozmačkáme. Podle chuti osolíme a vše dobře
promícháme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2013 9:07| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist