Citronový krém

Suroviny

citrónová šťáva
4 ks
citrónová kůra
2 ks
cukr moučka
300 g
vejce
8 ks
změklé máslo
250 g

Postup přípravy:

Všechny suroviny dáme do velké skleněné nebo kovové mísy a zlehka prošleháme metlou. Mísu přendáme do hrnce kde se vaří menším množství vody – ta se nesmí dotýkat dna mísy. Krém mícháme metlou do zhoustnutí.

Až krém zhoustne propasírujeme ho přes husté sítko do jiné nádoby, aby byl krásně hladký. Po vychladnutí s ním naplníme sklenice, uzavřeme víčkem a skladujeme v chladničce.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 6:00| autor: lenkakutsu

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist