Studená okurková polévka

Suroviny

čerstvá okurka
1 ks
česnek
3 stroužky
olej
3 PL
sekaný kopr
2 PL
voda
3/4 l
jogurt či 1/2 l kyselé mléko
2 ks
sůl
pepř

Postup přípravy:

1. V misce utřeme česnek se solí, mícháme jím a přikapáváme přitom olej.

2. Oloupanou okurku nakrájenou na kostky opepříme a s koprem přidáme k česneku, zalijeme jogurtem nebo rozkvedlaným mlékem, dobře promícháme a dolijeme vodou.

3. Je – li třeba, přisolíme.

4.Studená okurková polévka chutná, když je dobře vychlazená.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.2.2011 4:56| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist