Polévka z červeného zelí

Suroviny

hlávkového červeného zelí
1/4 kg
sůl
žloutek
1 ks
trcoha mléka
máslo a hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy:

Zelí omyjeme a pokrájíme na tenké nudličky. Spaříme vroucí vodou a ve slané vodě uvaříme do měkka. Pak ho zcedíme – vodu slijeme do jiného hrnce. Z másla a mouky si připravíme jíšku, přilijeme vodu ze zelí a dobře rozkvedláme a povaříme. Pak přidáme uvařené zelí, žloutek rozkvedlaný v mléce, provaříme a podle potřeby ještě přisolíme.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.6.2013 2:29| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist