Jemné pyré s krevetami

Suroviny

brambora
4 ks
cibule
1 ks
mrkev
2 ks
krevety
1 balíček
česnek
3 stroužky
sójová omáčka
2 ČL
petrželka
2 ČL

Postup přípravy:

Nakrájenou cibuli a mrkev osmahneme, přidáme brambory, zalijeme vodou (jen tolik, aby brambory byly potopené), osolíme a vaříme. Krevety marinujeme v sójové omáčce smíchané česnekem asi 15 minut, pak je osmažíme na pánvi. Uvařenou zeleninovou směs rozmixujeme a dochutíme. Při podávání nalijeme do misky, posypeme bylinkami a ozdobíme krevetami.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.11.2013 5:06| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist